Kategorija: /

IVICA STANIĆRođen sam 29. listopada 1961. u Županji, gdje sam završio osnovnu i srednju školu.

Pisanjem i skladanjem počeo sam se baviti kada je Bog tako odlučio, kroz bolest me prosvijetlio i otkrio način kako se najlakše osloboditi negativne energije. Napisao sam i uglazbio preko 300 pjesama. Do sada sam u tiskanom obliku objavio zbirke pjesama pod naslovom „SAMO LJUBAV OSTAJE“ i „PUT U ŽIVOT“. Druge dvije zbirke „IZ DUBINE DUŠE“ i „POGLED U NEDOGLED“biti ce objavljene kada se steknu financijski uvjeti. Sve pjesme su dostupne na mojoj web-adresi.

Pjesme su moj život, one govore o meni, o mojim osjećajima, pogledu na svijet. Kroz pjesmu se rješavam stresa, pjesma je meni lijek. Pjesme su objavljivane u elektroničkim medijima, televizijskim i radijskim postajama. Odazivao sam se na humanitarne i dobrotvorne nastupe kada sam imao priliku. Više o meni, mome radu i pjesmama možete pročitati i poslušati na web-adresi:OTVOREN SAM ZA SVAKU VRSTU SURADNJE.

ZAITERESIRANI IZVOĐAČI MOGU ME KONTAKTIRATI na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.